Kommer du ihåg när detta var våran låt?


2009 / 2010
Tider då allt var bra mellan oss, jag saknar dig så jävla mycket.
Jag orkar knappt tänka längre, visst jag ler, men den lilla glädjen som du brukar ge mig ler inte lika mycket längre. Jag har vill ha tillbaks allt vi gjort, tänk tillbaka liksom? De senaste tre åren har det hänt galet mycket egentligen. Men det ska alltid vara du & jag, pallar inte glida isär ifrån dig nu. Då klarar jag inte mina dagar. Du betyder mer än vad du tror. Ett liv utan dig skulle inte existera. Du har hjälpt mig genom alla dessa år. Egentligen är det helt galet hur länge som vi har känt varandra, i fjorton år nästa vecka. Det är verkligen länge och vi är kusiner vi kan inte ens glida isär, det är den tanken som får mig att inte känna mig stressad av det här, men du vet inte hur mycket jag saknar oss. Kan inte sluta le åt allt vi har gjort, haha asså gud.. I åttan det är då allt har ändrats. Båda har nog ändrats lite som personer också kan man säga. Tider som du hjälpt mig att palla livet och tider som jag hjälpt dig, du är mitt bästa stöd. Och på tanken om att du nästan är ett år äldre än mig, så ser jag upp till dig. Du är stört älskad av mig, det är helt crazy man. Allt vi gjort tillsammans är seriöst guldvärt av mig. Jag är faktiskt rätt så lycklig just nu, men jag skulle kunnat vara så jävla mycket lyckligare om bara du och jag sågs mer. Kommer ihåg när vi gick i sexan och skolkade ifrån ditt öppet hus :') Det var verkligen tider det. Just den tiden vill jag ha tillbaka och sommaren 09/10/11 Just de åren. Men så som det ser ut nu? Så vill jag faktiskt inte ha det. Du är min bästavän om jag tappar dig så tappar jag allt. Bokstavligen.
Jag älskar dig, utan dig existerar jag inte.

EGENTLIGEN ÄR DEN HÄR TEXTEN RÄTT GAY, eftersom att det är meningslöst att försöka "få tillbaka" någon av en meningslös text.

Men som vi alltid sagt "hoppar du, hoppar jag"


Kommentarer
Postat av: Gisela<3

Hej! Jag har en tävling i min blogg där du har möjlighet att vinna en iphone! Anmäl dig här: http://wgiselas.blogg.se/2011/december/tavling-lottar-ut-en-vit-iphone-4.htmlKram! <3

2011-12-05 @ 19:29:05
URL: http://wgiselas.blogg.se/
Postat av: anonym

åå vad söt jag börjar nästan gråta... ni passar verkligen ihop :) kram

2011-12-06 @ 08:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0