NYÅRSLÖFTEN 2012

Sjalvklart som traditon varje år har man ju nyårsloften.
Mina detta år:
♥ Trana mer & ata nyttigare
♥  hoja bloggen
♥ Hoja betygen lite granna
♥ Ska folja efter citatet "vi kör bara.




FUUUUCKKKAAA UR !

Hej blogglasare, vanner, familjemedlemmar, djur, småkryp osv osv. Det år nyårsafton for i helvete, bara jag som ar sjukt taggad infor nyår! Åh, typ det basta jag vet. Nu fuckar vi ur, maha. Grymt år ska det bli iaf. Åh det har inlagget får mig att kanna mig så tontig men ar for taggad for att bry mig.
BLOGGEN NI BORDE SE FRAM EMOT 2012, allt kommer att andras. Weho, love you

POP EXPLOSION 2012

Fick en julklapp av mammsen att jag ska få gå på Eric Saade, VIP STÅPLATS! Weho, inte alla som ska stå dar langst fram, mahaha..

PLANER MED BLOGGEN

JUST NU SER DET UT SOM ATT JAG OCH FANNY SKA HA EN BLOGG TILLSAMMANS, DET BETYDER VARLDENS SNYGGASTE DESIGN OCH SJUKT MYCKET UPPDATERING, OCH SÅ ROLIGT!

vad sags om det bejbs? :)

BEFINNER MIG I TRYSIL

SKULLE PUBLICERATS IMORSE !!
Hej finisar, sitter hemma hos min kusin som bor har i norge.
Var på en fest igår, haha as najs. Vaknade två idag typ. Så har precis duschat och nu sitter vi har och snackar lite bara. Chillchill. Blev ganska sent igår, men ikvall så ska vi på en konsert och sen ska jag sova hemma ikvall i think. Ska typ vara med Marlen hela kvallen. Och imorgon ar det nyårsafton, så jaaavla chill. Kommer bli grymt asså. Ska umgås med massa busungar. Kommer bli en sen kvall vet jag iaf. Men det ar klart eftersom det ar nyår. Åh ar det bara jag som ar hur taggad som helst. Men hur som helst nu ska vi bli fotograferade, haha kommer kanske lite bilder sen.


Outfit toddday


Se mer utav mitt privatliv?

Tycker att ni ska lägga till mig på instagram. Heter norasaade@ töntigt iknow. Men följ mig hjärtisar


@henkis

Hej nu sitter jag hemma hos Henke Bönki.
Med Gabriel också dårå, Leslie & Andre var här förut, men nu kommer snart Gustav, Lovisa, Ellen & massa randoms fler. Ska bli myspys. Har vart med Leslie hela dagen hihi. Nu kommer lite fina bilder ifrån Henkes dator.

Godmorgon

Tjena, har fulla planer idag.. Haha ska bara hem och fixa en del grejer, najs najs ska snart luncha med pappa. Så måste fixa mig innan han hinner komma och hämta mig, blog u later.

GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER. Jävla blogg.se lackar bääääver


Svar på tal

"Hej måste bara säga att jag älskar verkligen sin blogg & samma med Fannys. Snälla kan inte ni starta en blogg tillsammans som systrarnaq? Eran blogg skulle regerat. Puss"

Svar:
Först & främst tack! Bra tanke av dig.. Faktiskt blev jag lite smått taggad på det nu. Ska prata med Fanny så får vi se hur det blir. Tack för tipset, kram


Sämst uppdatering

Haha shit skäms..
Förlåt verkligen, tappar läsare ? Kul. Haha, haft en underbar helg och så med Fanny as nirr. Ska berätta om allt direkt jag får tillgång till dator. Har nämligen ingen dator förena imorgon så som de ser ut nu. Segt. Torsdag ska jag till trysil. Upp till kusinerna kul, fan. Nu är jag hemma hos pappa iaf & har ingen aning om vad som händer ikväll, skön dag (y)


Tjockisdag !


Hos Fanny

Hej fans.
Har inte bloggat i know. Men ska bli bättring imorgon eller något. Jaha, nu chillar jag hos världens bästa. Har sovit med henne sen julafton myspys. Får förklara alla dagarna imorgon, för nu lever jag livet !


Gud tog tillbaka sin finaste ängel

God jul finaste barndomsvän, du betydde extremt mycket för mig. Saknar dig med hela mitt hjärta. Vila i frid älskade vän, ge gärna en puss från mig till min lillebror i himlen också !


Juuuul

Har lite mys just nu, snart ska jag och fira på lite andra ställen, god jul finisar!


God Jul, fina bloggläsare


Länkbyte

Frida, supersöt tjej verkligen. Älskar hennes blogg. Hon bloggar om allt som tonårstjejer är med om, intressant blogg som är stört lätt att fasta för, http://fms.blogg.se

Tankarna tar aldrig slut..


VILA I FRID.. ♥


"Kan du lägga upp bilder från din fjortistid?"

Första bild: Kusinen & jag Andra bild: Linnea, jag, Lovisa & Ellen.

Kreativ? Ohyes


NYÅRSLÖFTEN

♥ Fixa snyggt till sommaren - Fixa naglar, hår, bli brun & lalalal..
♥ Spara pengar - Här har vi ett stort mål.
♥ Träna mer & äta nyttigt - Beach 2012 har jag redan startat med!
♥ Höja bloggen - Få över unika besökare, som det ser ut nu så är det posetivt!
♥ Höja betygen - ska satsa på att få minst c i varje ämne

Mys dag

Hahah mysdag idag kan man säga. Fuldag på det också, weho. Imorgon får äntligen jag också lov! Som jag har längtat efter lov. Höjdpunkten under deppmode tiderna. Bara lämna allt skolarbete, det är något som lilla jag verkligen behöver. Annars är jag stressad, ärligt hela tiden. Men nu ska jag bara släppa allt i tre veckor, sen kör jag hårdare med skolan eftersom att jag ligger runt D i varje änme.. Visst har några C & några B.. Men vill höja.
Bild från när vi hälsade på Ida idag, tränade & badade efter det mysigt.



ELLEN, LINNEA, JAG, LESLIE, IDA & FRIDA, så underbara

Film igen då..

Stör mig på att varje skola har fått lov förutom jag som slutar imorgon.. Segt! Men jaja. Nu väntar bara en jobbig skoldag som ska ta slut och sen dra och hälsa på min kära vän som ligger hemma och har nyss blivit opererad stackarn. Ska bli mysigt att träffa henne iaf. Sen blir det träning senare ikväll, Zumba och sen bada, weho (y)


Sliten tjej

Efter att ha kört temple run i ungefär en halvtimme & slagit rekord.. Så tänker jag hoppa in i duschen och njuta av att bli fräsch. Tränade för ett tag sen och det var härligt det alltså. Har vart trött hela dagen och mitt rum är kaos, måste fixas. Sorry för sämst uppdatering har pluggat hela dagen..

Ingen ide att gå i skolan när man bara ser på film varje lektion.


LÄNKBYTE

Med en super söt tjej verkligen, kika in på hennes blogg! Tryck på bilden för att komma till bloggen, hon bloggar om allt det möjliga man kan blogga om, hon är värd varenda litet klick!

Enkel outfit

Tights - H&M - Tröja - ingen aning - halsduk - Åhléns - Skor - Uggs - Jacka - Fjällräven


Hitta Nemo på SOn


Svar:



Anonym om Två bilder från igår, tagna från Elin:
du umgås med 96&95orna i sollentuna
hur är de egentligen?

Svar: Dom är jätte snälla, inte alla men de flesta. Men vissa är verkligen hur gulliga som helst! Och vissa lite mindra gulliga. Men dom är väldigt roliga, sociala, trevliga osv osv.. :) Men det jobbiga är att väldigt många skapar rykten om folk som jag har märkt efter vissa helger, men det är något som man ju egentligen aldrig undan. Så sammanfattning dom är jätte snälla men vissa ser ner på folk som är yngre kan man också säga.

Sofia om Två bilder från igår, tagna från Elin:
Du blev jätte älskad bland alla 96or efter igår Nooooris, du gjorde ett bra intryck helt enkelt. du var hur gullig som helst :)

Svar: Åh vad gulligt! Jag vet tyvärr inte vilken Sofia det är, skriv efternamn nästa gång :D

Två bilder från igår, tagna från Elin


Bio

Ska se på bio med Emma nu så jag befinner mig just nu i sickla, eller aa i sickla bio. Chillchill!


DÅLIG UPPDATERING

Hej förlåt för sjukt dålig uppdatering, igår blev det bara massa ändrade planer fram & tillbaks. Men tro mig det blev lyckat tillslut! Slutade med att jag och Lovisa drog till Ivar och där var det ett helt gäng, fekkenation sådära, lyckat, även fast den hände lite grejer. Kom hem rätt så sent, inte så jätte farligt egentligen. Men aja, var jätte trött så orkade inte blogga då faktiskt, ledsen för det dårå. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och mysa, hihi. KRAAAMEN


Besök!

Emma & Jag har börjat blogg igen på nehl!
nehl.blogg.se

Failade?

Eftersom jag & Lovisa är födda till att faila så måste vi måla om trappan som vi förstörde igår, och betala en dörr som vi fick slå sönder, och en lampa som åkte i golvet.. Faktiskt inte vårat fel på lampan, hihi

Gårdagens smink

Åh vad jag känner mig äcklig.. Kvällen igår vart bra faktiskt.. Haha, inga fler kommentarer.. Kom hem sent & var grymt trött.. Somnade med sminket på, weho. Nu ska jag hoppa in duschen gissa om det behövs! Ikväll blir det fest! Så drar och fixar mig till Lovisa vid sex. Blog u later, kärlek


Lovisa är född till att faila, bokstavligen

...


Fridaaaay

Godmorgon på er!
Vaknade för ett tag sen & ska starta morgonen med att träna. Väldigt skönt faktiskt. Feta creeds till mig! Efter det kommer Lovisa till mig & vi ska göra massa skönhetsgrejer, haha härligt!


Facelook - konserten


Haft julkonsert

Hej finisar! Har knappt haft tid för bloggen idag, ledsen för det. Men jag slutade iaf väldigt tidigt idag så då tog jag mig en snabb sväng till centrum med några tjejer och lunchade. Träffade ungefär hela sollentuna där, jätte kul när man har sin fuldag, haha jaja. Efter ett tag drog bara jag och Lovisa till stan och träffade Alexander, mysigt faktiskt. Sen fick vi bara ta oss till julkonsert som vi skulle ha, det blev väl lyckat. Nu har en trött tjej precis kommit hem och har ledigt imorgon. Blog u later, puss



Ni är så söta !



Hej Nora! Din blogg är verkligen bäst. Jag undrar om du accepterar vänförfrågan av dina fans på fb? :D

Svar: Ja, jag accepterar läsare bara ni skriver ett mail att ni är läsare och så vidare. Tack så jätte mycket!

@ på tåget

Sitter på tåget påväg till stan med Lovisa. Vi ska träffa några randoms.. Lite pinsamt att hela Sollentuna befann sig i centrum när vi var där och lunchade. Haha super kul verkligen!


ALLAN DU ÄR KÄND GUBBSEN

"Är den där killen med blå tröja han som har gjort den där videon där han ba: Jag är så jävla hypad! Haha om inte, skit lika :)"

Svar: Hahah ja det är han :D
image description

Tja finisar

Påväg ner till stationen för att ta tåget till träningen skönt att träna känns som att det var längesen faktiskt. Det är jätte halt ute så akta er så att ni inte ramlar som jag gjorde. Imorgon har jag julkonsert så slutar vid tolv sen är jag ledig på fredag. Åh jag är så taggad inför helgen! Kommer ha jätte kul. Hur ser eran helg ut ? Puss


"Vrf heter du "norasaade" om du heter hedin i efternamn?"

Svar: För att jag gillar Eric Saade galet mycket & tycker att hans efternamn är så sjukt snyggt. Gay, jag vet!

FYRA BILDER IFRÅN LUCIA


<3


DANIEL PARIS ♥


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM ? norasaade @


Hatade den i början av dagen, älskar den nu


BEFORE I DIE


Lucia & jul konsert repition

Allan & Niklas på bild


Försovit mig !

Fin tjej påväg till skolan! Hahha försov mig idag haha


LIKE A SISTER


R.I.P & god jul

Ville ringa dig idag för att säga att jag älskar dig, men ditt gamla nummer är inte längre i tjänst. Jag försökte med operatören hon sa "förlåt jag har inget nummer till dig". Jag försökte att gå till ditt hus, men du bor inte där längre. Posten har ingen adress för vidare befordran. Jag antar att himlen är alldeles för långt borta. Jag älskar dig, saknar dig. Du är i mitt hjärta, alltid och för evigt. Tryck på gillaknappen och kopiera och klistra in till minne av nära och kära som är borta men ej glömda. God Jul till min lillebror & bästavän plus vänner som lever där uppe i det blå ♥



Kär i tröjan


Min födelsedag - 11 December

Blev ju firad lite dagen innan, med min "hedin" släkt & kompisar!
Så lördagen:
Åkte på släktfirande direkt på morgonen och sen vidare till forum med Fanny.
Vi satt och snackade i en julgran? Haha, sen åkte jag hemmåt och mötte Gabbe & Emma så drog vi vidare till Andre där Leslie, Ivar (B1 & B2), Lovisa, Linnea, Henke, Ellen, Andrè & Gustav befann sig, de hade gjort tårta till mig. Gullugnarna..
Söndagen:
Men blev iaf väckt på morgonen av familjen med paket, frukost, kakor osv..
Sen kom det hit några vänner till mig som firade mig på dagen så vi fikade och hade mysigt.
På kvällen så kom Leslie, Frida & Linnea och vi åt tacos.

- Iphone 4 ♥ - Smink ♥ - Smycken ♥ - Studio ♥ - Pengar ♥ - Plånbok ♥ - Träningskit ♥ - Hollister grejer ♥ - Pengar ♥ - Shoppingrunda ♥ - Krämer osv ♥ - Rosor ♥ - Godis ♥ - Perfym ♥
Kommer inte ihåg allt, men detta är de mesta.

HISSAR - HOLLISTER & CO.

Tycker verkligen om hollister, älskar affärerna. Massa perfym, hög musik, snygga kläder, trevlig personal, fina provrum, snygga killar som jobbar där & påsarna. Faktiskt rena drömmen att gå in där!


LUCIA

Gått lucia tåg idag, gick helt okej för att vara helt ärlig. Men vi kämpade på bra då! Så nu säger vi hej till sju tusen i klasskassan, hejhej! Underbara människor har jag umgåts med iaf, min klass. Efter lucia tågen som slutade vi tolv så var jag med Fanny och vi mötte upp Leslie, Frida & Ellen och var med de. Vi kollade i affärer och sen träffade vi Daniel Paris, bilder kommer senare. Och sen helt random så drog vi och åkte skridskor på kungsträdgården, mysig dag idag iaf. Trivs med de bästa!

Läs

Haft Lucia tåg & slutar nu. Så nu bär det av mot stan med den här sötnosen!


Nästan klar..

Nästan färdig fixad för att lussa på ett företag i sundbyberg och sen i Globen. Härligt? Shit tidigt uppe.. Menjaja, slutar tidigt så då blir det bara hem och sova. Det behöver jag. Blog i later, puss


"kan du inte skriva ett inlägg om din födelsedag, vad du fick och så"

Svar: visst gör ett mega inlägg imorgon på allt jag fick osv ! Stay turned.. :*


Får ingen sömn, han är i tankarna hela tiden


Måndag kväll

image description
Har inte haft tid att blogga mycket idag. Kom hem rätt sent faktiskt och drog på mig mjukiskläder och sen satt jag barnvakt två timmar. Efter det fick jag dra mig till en jobbig måndags träning, var taggad innan men hade inga krafter för att göra de bästa ifrån mig, nu gör jag lite mysiga skönhetsgrejer och ska fixa håret! Imorgon är det lucia det betyder lussa på företag för min del, härligt ? Blog u later!



FINT IFRÅN HOLLISTER & CO



Musiklektion med lells!


Jeeeebod !


Godmorgon hjärtisar

Dålig uppdatering nu i helgen massa bild inlägg typ. Men ska bättra mig nu i veckan. Hinner aldrig med bloggen på helger! Kan bara säga att jag har haft n jätte roliga helg & umgåtts med många som jag verkligen älskar. Nu väntar bara en skit seg skoldag, kiss me ASS! Puss på er


Tacos med brudarna !


Påväg till tjejerna


Luven , fick tårar av det du skrev. Älskar dig!



exakt ett år sen..


Familjen har firat mig & taggad inför ikväll osv.. ;)


Charmigt luven


11 december, min födelsedag.

FYLLER ÅR D¨.

FIRAT MIG


Taggar inför imorgon!

Hej baby's! Efter en lång dag så är jag iaf hemma. Var och fixade massa grejer med Linnea efter skolan och nu är jag med några, ska ut. Imorgon ska jag ha en grym dag. Ska fira mig själv, hihi. Men släkten dårå. Sen ska jag vara med Fanny och på kvällen och sen ska jag hem till Andrè med en del folk. Ska bli najs. Fyller år på söndag också, hihi.

De här ska jag träffa imorgon, hihi tjocka släkten (a)

Jag sitter och tänker på dig, fan va gay.


"Har du löshår eller har du tips på hur man kan få längre hår?"

Svar: Ja, jag har löshår. Jag har plattat mitt hår för mkt och klippte av en bit, nu är mitt riktiga hår till lite över bröstet så det har blivit rätt långt iaf, det är jag glad för. Men älskar långt hår & får jätte många kommentarer om att jag passar bättre i långt hår än kort, så trivs bra i det! Jag köpte mitt löshår på rapunzel of sweden, jätte bra. Men visst ska du få tips! Chécka nedanför :)

För långt & tjockt hår - Tips by Nora

Borsta aldrig håret när det är blött - Det är elektriskt och mycket skörare.
Ha ofta uppsatt - Det gör så att topparna skyddas slitage nedsläpp.
Rengör dina borstar ofta - Det är jätte bra, annars får du massa döda hudceller tillbaka på håret.
Går hårinpackningar två gånger i veckan - Låt det sitta i en timme eller sov med det!
Blek inte håret - håret blir så mycket slitnare, om du vill ha ljusare, gör hellre slingor.
Ät nyttigt - Äta nyttigt är också en av delarna till långt och fint hår.

-
Eller så gör du som jag - SKITER I ALLT OCH KÖPER LÖSHÅR!



Dreamoutfit'

Tröja - Hollister ♥ Mössa - HPI of sweden ♥ Tights - H&M ♥ Skor - Ugg's ♥ Jacka - Jofama by Kenza


UTELISTAN

Dryga människor - Åh jag hatar drygt folk, det är de värsta som finns.
Att vara 97a - Hatar att vara 97a, Vill inte vara så liten.. Vill typ vara 96 eller 95a.
Härmapor - Menar de som härmar, gud vad jag kan störa mig på de. Herregud, det värsta som finns.
Vintern - Alltså jag älskar snön osv, men hatar själva tiden. För allt suger då
Fuldagar - När man verkligen känner sig riktigt ful & inte kan göra något åt saken

Känner mig som en prinsessa

Hej vänner, har vart på ett roligt musikjobb idag!
Jag sjöng alltså på en julfest med tre andra kompisar på den sista, men resten sjöng jag själv!
De gick faktiskt jätte bra, älskar mina vänner, gud vad de stöttar mig. Efter vi hade sjunigt osv drog vi till Linnea och lagade tacos & kärlek. Sen satt vi och snackade sen blev jag verkligen behandlad som en prinsessa, de gjorde masage på mig & borstade igenom mitt hår och lalala, underbara tjejer iaf. Kan inte beskriva hur mkt de betyder för mig.. Det är galet

The daaay'

Jaha dagen idag då, den värsta som fanns..
Älskar dock min NO lärare som verkligen ställde upp för mig idag. Vännerna också såklart, de är bäst. Jaja, efter skolan var jag med Ellen, Linnea, Leslie, Frida & Ida en liten stund. Var faktiskt riktigt mysigt, snackade om allt och inget. Sen mötte jag upp mamma och handlade julklappar.
HADE MENSVERK IDAG OCKSÅ, det kan se ut såhär.. ↓

@skolan

ohyeah, sitter i skolan nu, har fått en fucking skoldator!
Gash, hihhi. Eller okej "fått & fått!" Underbart det här iaf, nu så får vi göra vad vi vill vi behöver inte jobba så vi får "surfa fritt" ohyes, det är underbart.


KVÄLLEN:

"Hatade livet, rensade tankarna, "rymde hemifrån", drog till min absoluta favorit tjej, snackade ut, "hängde mig", blev jätte glad, blev lycklig, umgicks med folk, gjorde varm chocklad, noppade ögonbrynen, pratade om allt och ingenting, gjorde snöänglar i snön, blev hämtad av mamma, kom hem, duschade, jag mår helt okej nu"



Kommer du ihåg när detta var våran låt?


2009 / 2010
Tider då allt var bra mellan oss, jag saknar dig så jävla mycket.
Jag orkar knappt tänka längre, visst jag ler, men den lilla glädjen som du brukar ge mig ler inte lika mycket längre. Jag har vill ha tillbaks allt vi gjort, tänk tillbaka liksom? De senaste tre åren har det hänt galet mycket egentligen. Men det ska alltid vara du & jag, pallar inte glida isär ifrån dig nu. Då klarar jag inte mina dagar. Du betyder mer än vad du tror. Ett liv utan dig skulle inte existera. Du har hjälpt mig genom alla dessa år. Egentligen är det helt galet hur länge som vi har känt varandra, i fjorton år nästa vecka. Det är verkligen länge och vi är kusiner vi kan inte ens glida isär, det är den tanken som får mig att inte känna mig stressad av det här, men du vet inte hur mycket jag saknar oss. Kan inte sluta le åt allt vi har gjort, haha asså gud.. I åttan det är då allt har ändrats. Båda har nog ändrats lite som personer också kan man säga. Tider som du hjälpt mig att palla livet och tider som jag hjälpt dig, du är mitt bästa stöd. Och på tanken om att du nästan är ett år äldre än mig, så ser jag upp till dig. Du är stört älskad av mig, det är helt crazy man. Allt vi gjort tillsammans är seriöst guldvärt av mig. Jag är faktiskt rätt så lycklig just nu, men jag skulle kunnat vara så jävla mycket lyckligare om bara du och jag sågs mer. Kommer ihåg när vi gick i sexan och skolkade ifrån ditt öppet hus :') Det var verkligen tider det. Just den tiden vill jag ha tillbaka och sommaren 09/10/11 Just de åren. Men så som det ser ut nu? Så vill jag faktiskt inte ha det. Du är min bästavän om jag tappar dig så tappar jag allt. Bokstavligen.
Jag älskar dig, utan dig existerar jag inte.

EGENTLIGEN ÄR DEN HÄR TEXTEN RÄTT GAY, eftersom att det är meningslöst att försöka "få tillbaka" någon av en meningslös text.

Men som vi alltid sagt "hoppar du, hoppar jag"


Vaknade klockan fem, haha

Yes vaknade klockan fem i morse och fixade mig osv..
Och nu är jag helt klar? Så jävla skills. Ska gå om typ 45 minuter, ni vet inte hur skönt. För jag brukar typ försova mig till halv åtta varje morgon annars, haha. Det suger. Efter skolan blir det bara hem och chilla sen hämta syrran och senare på kvällen tagga till traaaning! Yeah, livet är på topp när man ska åka med mjukisbyxor till skolan eftersom att jag har gympa första lektionen, yeah! Juste har fått ett musikjobb på onsdag, förklarar senare..

SÅ TYPISKT MIG OCH OLIVIAS HUMOR, haahahah döööör!


Skype med dessa sköningar



Om du vill sprida något fort, säg att det är hemligt..

image description

IGÅR:

Kvällen igår spårade lite, men grymt najs iaf. Vi ba körde! Hahah, en del små skit grejer hände också som jag inte kommer nämna i bloggen, annars var natten underbar.

Bästis time

Vart med Gabriel idag, mötte upp han i centrum vid halv två!
Sen kollade vi på Eric Saade, grym som vanligt. Dog lite. Jaja, som vanligt iaf. Sen träffade vi Andre & Lovisa ett tag sen drog jag och Gabriel till stan och stod och lanade vid centralen och sen handlade some julklappar och sen satt vi och fika och lite sådant. Hur mys som helst. Nu är jag hemma och ska plugga lite.. Nehhe, tänker jag inte. Mahah

SKYNDA

Hej, lovar er att jag ska göra adventskalendern hade bara inte tid igår & lalala. Hade iaf en bra kväll som vi firade clara & leslie på london resturangen på drottning gatan, sen sov elin hos mig och vi hade allmänt roligt kan man säga. Elin drog nyss och jag ska snart vidare till lovisa och färga leslies hår, sen ska jag kanske till henke ikväll, det blir nog bra. Får iaf se vad kvällen tar oss. Nu ska jag fixa klart mig sen tagga dit dårå, ha en bra dag om vi inte hörs senare!


Såhär såg jag ut för ett år sen..

Såhär såg jag ut förra hösten/vintern. Tycker själv att jag har förändrats en del, men inte helt galet mycket. Men en del. Sminkar mig annourlunda, har annan hårfärg osv osv.. Men tycker ni att jag passade bra som brunett? Och måste erkänn att jag var ju riktigt söt där asså.

VINNAREN

Vinnaren av första december tävlingen blev Lovisa Puskas!
Som sagt lottade jag ut folk, grattis till dig Lovisa.
-
Maila mig om hur du vill ha din design och gör de detaljerat. Jag kommer börja med din design redan imorgon och så får vi se när den blir klar. Imorgon ska vi öppna lucka två, vi får se vad som händer då! Det rimmade. Puss
-
Btw, saknar dig super mycket Lovisa, hör av dig till mig om du vill ses snart.
Nu var de verkligen alldeles för längesen sötnosen.
Kärlek till dig min vackra tjej!


SKVALLER OM HELGEN

Helgens planer, än så länge!
Fredag - Ska iväg till stan och fira mina sötnosar Clara & Leslie som alltså fyller år nu i helgen. Ska dit med ett gäng tjejer, vet inte vart vi käkar, massa idèer hade de. Men ska bli jätte mysigt att umgås med tjejerna ett tag, bra start på helgen! Efterråt sover jag och Elin över, but you never know were..
-
Lördag - Förstår inte riktigt, men iaf, träna någongång på morgonen sen träffa ett gäng människor? Har inte riktigt koll vilka, men det är extremt många iaf & det ser jag verkligen fram emot.
-
Söndag - Hmm.. Förmodligen bara ta det lugnt och sova ut, har knappt sovit något sen förra helgen, helt ärligt asså. Shit måste sova. Riktigt trött, hela tiden!

Babbel om min kväll

Okej min kväll har vart super bra faktiskt hela dagen var sämst, men kvällen var super!
Började med att jag tränade, gick jätte bra idag, körde sten hårt! Sen kom jag hem vid halvnio och spenderade resten av kvällen med mysiga Fanny. Vi gick och pratade om allt ifrån himmel till jord, riktigt mys faktiskt. Nu har jag bara ta'tt det lugnt & nu ska jag börja fixa mig för sängen.

VECKANS UTMANING

Ska börja med veckans utmaning här i bloggen, vilket innebär att ni ska kommentera något som ni tycker att jag ska göra typ "gå fram till någon random person och säg att den är vacker" och självklart kommer allt detta att filmas. Haha, så kommentera vad ni tycker att jag ska göra!

JULKALENDER - FÖRSTA DECEMBER

Yes, lucka ett är alltså att vinna en gratis design av mig!
Vad med och tävla genom att skriva "jag är med" i inlägget sen drar jag ut en vinnare klockan nio. Sen får du välja exakt hur du vill ha den, lycka till!

JULKALENDER 2011

Japp som det låter, alltså min egna lilla julkalender!

RSS 2.0