SKYPE

Nu skypar jag lite på lite randoms..
Men just nu med Fanny Hedin, ska snart sova.
Är jätte trött egentligen. Men kul att vara vaken & social.
Prov imorgon, det kommer ju gå bra.. Verkligen..

Svar på tal:

Hej, svara på den här kommentaren PLEASE? Haha anyway..
Hur ser din "älskling" ut och vad heter han? Och typ om du kan videoblogga?
Älskar din röst så himla underbar :)

Svar: Åh, Han heter Andrè & vet inte hur jag ska förklara honom! Men hans personlighet är iaf helt underbar. Han har brunt hår, bruna ögon (fast lite gröna också) aa, typ så. Jovisst kan jag videoblogga, haha vad gulligt! Hatar min röst!

Jag kommer bli kändis

FICK PÅ MAILEN:
gammalt mail, men iaf..
Omg, jag är stum på ord, jag skakar och jag vet inte vad jag ska göra!
Det är verkligen inte alla dagar man får ett sånt här mail. Jag är helt tom på ord, jag är så oerhörtlycklig just nu, vet inte vad jag ska ta mig till. Det här är galet stort för mig, jag kommer bli kändis. Har aldrig gråtit så mycket av glädje. Det här är galet. Ojherregud.

Såhär bra kommer spanska provet att gå:

Just saying!

Kalle Hedin - TÄVLING

Jag är med & tävlar om lösögonfransar & mascara!
Hos Kalle Hedin & nej vi är inte i släkt eller något, men det skulle kunna vara så! Men fatta vad najs & få dom där snygga lösögonfransarna! Jaja, skulle vara kul att vinna eftersom att jag aldrig vinner! Men var med & tävla ni också. http://kallehedin.blogg.se/2011/november/ni-har-val-inte-glomt.html#comment ← KLIIIIICK!

Spanska

Nu måste jag faktiskt plugga ordentligt mycket!
Men det går bra hittils, ska bara gå igenom massa glosor och göra lite texter och sådär. Men det går bra. Älskling kom och överraskade mig :') Så söt. Men nu skulle han på träning, men aja nu måste jag plugga. Åh, jag hatar spanska, men jag älskar spanien.

Kastanjevatten

Ska tipsa er om detta!
Kastanje vatten iaf! Det är brunt vatten som man tar på sig med bomullstussar eller så. Man blir brun direkt och det är ju super bra om ni vill bli bruna nu på vintern, istället för sola solarium! Det bästa av allt är att det är luktfritt & det är jätte enkelt att ta bort med vatten sedan. Runt hundra kronor på kicks!

Min bästavän ♥

Kan inte beskriva min kärlek till dig Fanny. Kan inte sluta tänka på allt vi gott igenom tillsammans, det är galet mycket skratt & tårar. Jag älskar dig min allra bästavän ♥

Dåligt bloggande.

Ja, jag vet uppdateringen suger! Har haft mycket nu på senaste&så har det fått bli. Men idag blir det jätte bra bloggning, det kan ni ge er på! Nu sitter jag i min soffa & väntar på att min syrra ska komma hem, hihi. Slutade innan lunch idag så fina Clara har vart här med mig hela eftermiddagen, as mys. Sitter och snackar med en av mina bästavänner på skype. Och snart ska jag sätta igång och plugga eftersom att jag har spanska prov imorgon, puss så länge!

UPPDATERAR IMORGON

-

Hej jag lånar din blogg.

Min blogg är mobbad och jag har frågestund så känner ni för det så ta ett litet kik.
Klicka på bilden, visst ser jag busig ut , hih känner mig lite smått sån nu.
Sen vill jag bara påpeka att jag saknar Nora att jag saknar henne mycker mer än så häääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket.
Click here --------- för att komma till frågestunde direkt.

UGG'S AUSTRALIA


FÖRSTA ADVENT

Ja, nu är det ju första advent igen. Gud vad tiden går fort. Haha låter som en atönt, nejmen ärligt asså. Galet, det var inte lägesen det var jul liksom. Jaja, vaknade upp hos Leslie imorse med härliga tjejer. Det blev faktiskt en underbar tjej kväll igår. Ja, vi hade ju liksom planerat att väldigt mycket mer, men det sket sig, men satt seriöst och snackade om allt i kanske fem timmar, helt ärligt asså. Men gud vad jag älskar de tjejerna asså. Helt underbara hela bunten. Nu är jag hemma hos Pappa nu. Vi har precis käkat nu och har lite adventsmys, sitter också och snackar med älskling, helt underbar är han!

BLIR GRYM UPPDTERING OM NÅGRA TIMMAR, FÖRLÅT FÖR DEN HÄR HELGEN, BLEV SÅ MYCKET!

PARTY HOS LESLIE

Gjort middag med tjejerna, nu ska vi partaya lite, jätte kul. Grannarna klagar. Hehe, men det är ju såhär det ska vara. Uppdaterar imorgon!

Trött chey

Jag är extremt trött, jaja. Bara upp&fixa sig och tagga vidare till en ny rolig lördag. Åh, jag älskar helger, underbart. Ska snart tagga till världens bästa tjej. Men puss så länge.

SKOLAN VÄNTAR.

Nu är det fredag & efter att inte vart på skolan på hela veckan är det dags att ta kryckorna och dra dit! Rätt segt egentligen.. Men det är fredag. Har på mig ett par mjukisbyxor, tröja från hollister & örhängen. Har mjukisbyxorna för att jag går på kryckorna, det är så jobbigt men ett par vanliga jeans då asså. Men ska ju hem innan det händer andra grejer ikväll så ni får mer uppdatering efter skolan. Slutar dock tre idag, segt. Ha en bra dag finisar!


DESIGNAT


DET GÅR BRA NU, KOMPIS DE GÅR BRA NU


Svar på tal

Postat av: Anonym

Jag måste bara säga att jag tycker att du verkar som en otroligt bra tjej, för alla. Jag känner många som känner dig och jag har aldrig hört någon säga något dåligt om dig, jag tycker du är så sjukt snygg och kolla på dig asså? Fan vilken skönhet. Du är verkligen perfekt, tjejen som alla tjejer vill va och tjejen som alla killar vill ha. Stämmer verkligen in på dig. Du verkar som en otroligt stark tjej och detta kommer rakt ifrån hjärtat.

SVAR: Herregud vad sött! Jag fick tårar i ögonen, helt ärligt asså. Gud vad söt du är asså. Ni peppar mig med sånna hära kommentarer. Gud vad glad jag blir, det här gjorde hela min vecka. Åh, om du bara inte var anonym så skulle jag gett dig en fet jävla puss!


FACEBOOK STATUS DEL 2

Emma Lauritzson Thorèn - Kan inte beskriva dig min älskling, du är det finaste jag äger. Jag kommer aldrig sluta älska dig!
Nicole Andersson - Hur söt får man bli? Jag saknar dig cheyen!
Alex Hellström - Snygg, snygg & snygg! Plus att du & Lovisa nog är årets finaste par.
Clara Arvidsson - Kan inte beskrivas med ord, du är underbar hjärtat, loveyou
Meja Brandelius - Sportscamp var underbart, jag saknar dig oändligt mycket, det är galet. Älskar dig
Julia Kraus Govenius - Tyckte du var bitchig först, haha aa du vet ju själv på ung? ;) Men nu är du verkligen supersöt tjej & snygg är du också.
Karin Asp - Galet snygg! Minnena med dig ifrån fyran & femman var fan roliga, saknar dig!
Alice Jarnbring - Jätte söt, verkligen. Naturligt söt & verkar som en snäll tjej.
Christian Heijbel - Snyyggg, rolig & snäll.. Träffas snaaart? :D
Fanny Lindgren - Snygga du, orättvist. Vi måste verkligen hitta en dag snart som vi kan ses på!
Elin Ejderskog - Mycket minnen har jag med dig älskling, bara på de två senaste åren faktiskt. Men varenda är oslagsbart. Nu på senaste tiden har vi glidit isär lite, men det fixar sig såklart. Fan vad grym du är, jag älskar dig mest av allt
Jonathan Persson - Bruuur! Hahah skoja, internt. Men supersöt & dryg när vi åkte till Qben för din skull, så var du inte där :( Men annars snäll.
Ebba Neiås - Började snacka med dig först i sexan, huh? Supersöt är du verkligen, men ung, hahah! Jaja, ung bryr vi oss inte om längre. Jag är glad att du & Theo har hittat tillbaka till varandra igen.
Ida Gripenbrand - Gaaalet snygg, avis på dig kan jag säga dig snygging.
Ebba Millqvist - Alla säger att du är min dubbelgångare, haha ? Alla tycker typ att vi är skit lika. Men du är supersnygg tjej & söt som tusan

ÄLSKADE LÅTEN 09

Jag älskade denna låt 2009, det är fortfarnade underbar, men får mig att tänka på fel saker. Men det är extrema pea minnen iaf, haha den fjortis tiden asså. Gulliga minnen&hemska minnen.

NY DESIGN, igen..


FACEBOOK STATUS DEL 1

Elin Wallon - Åh snygga människa, du gör mig avis.. Du är världens mysigaste tjej ska du veta.
Vincent Mariani - Saknade vän, vi måste ses snart! Supersnygg är du också!
Louise Norrman - Damn girl, skit snygg, men känner dig dock inte
Victoria Madsèn - Snygg, snygg, snygg! Hör av dig när du vill ses gumman för jag saknar dig!
Daniel Hägglund - Aw, cutie! Lärde känna dig på sportscamp i think? Du är super söt & snäll iaf!
Isabelle Karén - Första gången jag såg dig var på pea, haha tider det! Du är saknad&världens snyggaste tjej!
Lukas Lundgren - Awie, söta lukas! Även fast jag inte hann träffa dig saknar jag dig typ :/ STANDIS
Johan Eklund - Aww, härliga människa. Snackade en del med dig i somras, fett random samtal? Haha vi snackade typ till fem, haha! Men det var fett kul, du är sjukt gullig och as snäll!
Jakob Bergmann - Snygg! Känner inte dig så jätte bra dårå ;) Men träffades en del på lovet, du är fett rolig!
Jonathan Franzèn - Snygga jävel, som dissar oss i helgen dårå. Nej men det är lugnt vettu! Men grovt snygg&snäll
Julius Angvall - Söta lille Julius! Min brooor ;) Hahah! Du är en fett härlig grabb!
Celina Holmlund - Fina du, måste du vara så underbart snygg? Saknar dig vännen
Anna Hagberg - Du är ju typ världens sötaste? Avundsjuk på dig Anna..
Henrik Bucht - Världens bästa! Kan man säga mer? Min fina lilla bästis som jag saknar något otroligt.
Anna Baumgarter - Vackervarning på högnivå, som sagt trodde du var fett bitchig ifrån början, men supersnäll!
del två på ingång!

BÖRJAR DESIGNA IGEN!

Beställa design? Kommentera inlägg & kontakta mig på facebook, Nora Hedin @

FIN I LOCKAR?


Outfit

Tröja - Hollister & Co - Mjukisbyxor - Bikbok - Håruppsättning - Sidotoffs - Smink - Mascara

NEW DESIGN

Gjorde en ny design, visst är den hemtrevlig och mysig?! Men ska snart ta nya bilder.. Och då ska jag göra en liten juligare design, hihi vet exakt hur det kommer se ut, så stay turned! Så det har blir en så kallad "tillfällig design" för ett tag, men aja, tycker ni om den? Tryck F5 om du inte ser den!

DAGENS MUSIK


KRYCKOR SEX VECKOR FRAMÅT, HERE I COME!

Fuck asså, låter det mysigt? Håller med er. Jag är så arg på mig själv, om jag vore försiktig asså.. Kryckor måste jag gå på för klarar inte ens stå rakt med benet, helvete asså. Typsikt mig, förlåt men är så arg.

fuck it, så jävla oförsiktig.

.

@ HOS JACK

Tjenare, sitter hemma hos jack nu. Han pluggar engelska ;) Kom nyss hem från täby centrum med mamma köpte en tröja från hollister och så åt vi, mys! Höres senare.

Du är underbar


Kan inte sluta älskas


Bilder, palla skriva.


Tidigare imorse


As trötta


Trötta tjejor ;)


LINNEA, LOVISA & NORA

Aaaa, nu har vi fixat oss riktigt snygga. Sminkade Linnea också, och svaret blev posetivt! Nu ska vi snart åka till Leslie och käka middag, tacos dårå! Som vanligt med de tjejorna! Men aja, en ska vi träffa folk. Och sedan slagga hos mig. Nu har vi bråttom tilll bussen, ha en trevlg kväll mina fina läsare


@Luvens place.

Tjenare bloggen, sitter här hos Lovisa. Ska fixa mig klart snart. SÅ HEJDÅ

UTAN SMINK


GRYM KVÄLL IGÅR, KOMMER BLI GRYMT IKVÄLL

Det är lördag & bloggningen orkar jag inte med. Vaknade för en stund sen, vart barnvakt medans mina underbara föräldrar köpt gymkort & skit till mig. As nöjd. Ska snart till Lovisa, åker dit osminkad. Stort, stort. Nu så fixar jag håret! Igår var en rätt så galen kväll kan man säga, lalla runt lite överrallt sådär. Haha, ikväll? Får se vad som händer, kommer bli najs & kommer hem helt okej sent och sen kommer sex härliga tjejer sova här ikväll också. Imorgon blir det shopping om jag lever. Puss
Osminkad & PIGG tjej!

SAD STORY

Jasså, min mobil går inte att ladda för det är glapp i sladden osv, vänta jag ska bara gråta..
·  · för ungefär en timme sedan
måste snacka med dig♥
·  ·  · Visa vänskapssida · för 2 minuter sedan · 
    • Fanny Hedin jag ringer dig snart måste bara borsta tänderna :P
      för ungefär en minut sedan · 
    • Nora Hedin men men SNACKA INTE OM MOBILER NU! MIN MOBIL ÄR JU SöNDER.
      några sekunder sedan · 
jag är värd en iphone kom jag på nu
·  · för 6 minuter sedan


MIN ENA FAMILJ ♥



TRÄNAT

Kom nyss hem från en jobbig träning med Lovisa & Claris, det var deras leenden som fick mig att fortsätta kämpa! Haha ärligt asså. Jaja, var jätte skönt iaf. Ska köra på söndag också. Och imorgon är det fredag, yeah! Så jävla skönt asså. Men nu måste jag plugga. Jävla tråkigt! Men aja!

Engelska Lektion.

Alltd ska jag vara klart med allt på Engelskan, då har jag ingenting annat att göra tillslut. Så tr trist asså. Jag sjuk anmälde mig imose men duschade sen ändrade jag mig och drog till skolan. Nu efter skolan ska jag först vänta ppå Lovisa när hon ska skriva Engelska uppgift skit. Sewn ska vi hem till henne sen träna vid sex eller vad det blir. Nu gör jag ingenting alls som vanligt eller vad man ska säga. Eller  håller på med glosorna nu som jag redan kan utan till. Haha, det suger. Förresten har jag förminskat skärmen extreemt mycket nu för att min läarare inte ska se att jag sitter vid facebook och blogg, så jag ser inte om jag skriver rätt eller fel just nu. Hhaha, kommer bli ett jätte konstigt inölägg.. Haha. Jaja nu nyste jag alldeles nyss, haha fattar nui att jag har tråkigt eller? Sitter till och med och skriver at jag nyser. Haha, imorgon kommer Fanny hit efter skolan, wiieee! Vi ska hitta på massor med skoj, men har NO prov imorgnon också we-ho! Men det kommer nog gå bra. Det är omprov, haha jag suger i NO. Jaja, skulle haft utvecklingsasamtal igår med jag var sjuk. Så ska ha det om typ två veckor? Jaja, förresten ska på the wave christmas party någon mer som ska dit? (a) Hoppas på att träffa ånga där. Ska ni dt?! Hoppas det. Jja, ska på Erics konsert den fjärde April också. Nu hälsade leslie på här bakom mig! ;) Trevlig unge hon asså"! ;) Kärlek till er alla & leslie mahahah (a)


UGG'S AUSTRALIA


Hollister & co



Dagens haff - BARA KILLEN

ALEXANDER SJÖLUND



Intresserad av Alexander Sjölund? Det här är han själv efter sina egna åsikter! ↓
  • "Jag är tretton år, bor i Göteborg, jag älskar fotboll, spelar varje vecka minst fem gånger. Jag provar på nya saker mer än gärna, när det gäller sporter osv. Jag älskar mys, det är det bästa som finns :D Jag gillat tjejer med brunt hår, bruna ögon, hon ska ha fin personlighet, ärlig, snäll, omtänksam osv.. Hon ska vara runt 1.60 lång, fint ansikte & inte hålla på med många killar!"


Resten av veckan

Tisdag - Skolan som jag först var idag då. Kom hem städade rummet & åt. Nu: Plugga, göra en riktigt ta hand om mig själv dag och bara tänka på mig själv. Haha underbart liv? Jaaa, sen ska jag i och för sig träna.

Onsdag -
Skolan på morgonen. Efter ska jag vara med mina tjejer Lovisa, Clara & Linnea. Vet inte om jag ska vara med dem efter skolan förresten men vi ska iaf på kvällen dra och träna och sådär.

Torsdag - Först skolan som vanligt, sen stanna i skolan och vänta på Lovisa när hon skriver något engelska prov eller vad det var. Haha, sen ska jag&Lovisa gå på läxhjälp. Haha fasen vad tråkigt. Men det är skit bra att höja sig i spanskan eftersom att jag ligger på "darrigt E" Haha, sen ska vi dra & träna. Sen sola med Elin! Sen hem och förberedda helgen, packa osv..

Fredag -
Träffa Fanny, eller hon kommer till min skola. Sen ska vi träffa Jakob & André. Sen ska vi träffa Simon, Wille & Calle och sen efter det ska vi träffa Jesper & Jonte. Haha fullt upp på fredag kan man säga. Sen ska jag & Fanny bara ha mys på kvällen i think. Slaggar där.

Lördag -
Ska träffa jordens mysigaste tjejer! Leslie, Lovisa, Ellen, Linnea, Frida & några fler som jag inte vet ännu. Ska iaf bli super mysigt att träffa dom, längesen jag gjorde något med alla dom. Fast jag & Lovisa ska först på Jonathans fest och sen drar vi till tjejerna vart dom nu befinner sig. Så vi ska sova över hos någon, träffa några, ha tjejsnack, göra middag, åh hur mysigt ?! :') Tååårar

Söndag -
Träffa några, inte bestämt vilka ännu, men shoppa lite saker. Sen ska jag träna, med någon random. Inte planerat ännu.

LÄNK

Länkar fina Norma, hon bloggar om allt & lite till. Bloggen är sjukt läsvärd kan man säga. Super snygg tjej också. Klicka in på finisens blogg genom att trycka på bilden!

Älskade Mommo


Hemma - mobilblogg

Sliten & sjuk tjej! Men va i skolan ändå. söta alba hälsade på aw


Godnatt & dröm om mig


Sånt här får mig att gråta!

Älskar din blogg och du är skitsöt! Börjar nästan gråta när jag hörde videon när du sjöng, shit du har verkligen talang. Din dröm är väl att bli sångerska? För det måste du verkligen satsa på men den underbara röst du har! Din blogg e bäst, :)Frågat av okänd för 2 timmar 54 minuter sen





Idag
Felicia Nestler
21:04
heej känner dej inte men kollade din blogg fan vad grym!! du sjunger oxå jävligt bra!!:)<3
Nora Hedin
hihi naw tack så jätte mycket ;* <3

Ni vet inte hur glad jag blir när jag får sånt här, det är så sjukt gulligt. Jag får tårar i ögonen helt ärligt.
Ni är bäst mina fina läsare. Oavsett om ni hatar mig eller älskar mig! Men gud vad söta ni är asså! Förresten fråga mer på blogresponse ikonen är längst upp på höger sida i menyn klicka på den & fråga på. Där får ni garanterat alltid svar på era frågor ni ställer till mig, men tack än en gång sötnosen som skickade kommentaren!

Kommentera bloggen.

Ni vet inte hur trist det är att gå in på bloggen? Här kämpar man med bloggen, men vad får man tillbaks? Inte ens en enda lite kommentar. Blir på bättre humör av fina kommentarer till&med dåliga kommentarer blir jag gladare av en att inte få en enda alls. Haha, ärligt asså. Det är lite smått sjukt, men så är det.

GÖRA MITT RUM JULIGT.

Det här är det bästa jag vet, nu ska jag "jul"städa mitt rum & sätta upp julstjärnor (a) Och till det här tänker jag ha på Justin Bieber's julskiva. Jag älskar jul. Hihi, ingen aning? Eko? Skojar, alla älskar ju julen. Mitt liv rullar på när jag får lite tid för mig själv.

GLAD

Hej på er nu sitter jag och min lillasyster Hedda och kollar på tv, vi har jätte mysigt. Hedda valde rubriken och hon ville att jag skulle skriva ett inlägg på bloggen, så blev det också. Nu ska vi kolla på mera tv och mysa lite. Sen ska jag plugga. Update you later!

ENGELSKA

Sitter på Engelska lektion, haha. Äckligt tråkigt kan man ju säga haha. Gör läxan. Jag är så trött på skolan. Men det går bättre & bättre tycker jag iaf. Haha, but you never know. Hejdå

"Lägg upp videos när du sjunger"

Ja, här är när jag sjunger helt enkelt. Men ska in i studion snart & då får ni bättre kvalitè! Price tag är den senaste låten jag sjöng för drygt en vecka sen på min konsert i skolan och she will be loved sjöng jag i sjuan. Vi har sånna här konserter en gång per termin. Och har sjunigt varje gång, vilket är riktigt kul! Man kan säga att jag var mycket mer nervös i sjuan än åttan. Så den under är lite failad & den över också egentligen haha, men aja.. Men som sagt bättre inspelningar får ni när jag har varit i studion!

kärlek ♥


NY DESIGN.

Gjorde en enkel design till min blogg, erkänn lite små söt sådär? Ska ha den ett tag iaf, sen ska jag byta till en vintrigare. När jag tagigt nya bilder. Så stay turned! Men jaja, nu kan ni njuta av en ny iaf. Hahaha

"hej kan inte du göra om din design & lägga upp klipp när du sjunger?"



Svarar:
Yobro, haha. Jo ska göra om min design idag, visst är den tråkig? :) Jo visst!

HELGEN SPENDERADES MED LOVISA - ur hennes perspektiv.

Fredag: slagg hos nora. vi gick på bio men hah den sög och mitt i filmen blev vi jättestressade över att vi höll på att bara löka bort kvällen så vi sprang till bussen och drog hem och fixa oss. the wave blev ju inget, tänkte planka men nej inte värt om vi inte hade kommit in och så fanns det en fest i barkaby men vi kom iväg försent men kvällen blev ändå lyckad. hahah killen i bilen .. hahahah internt. sen lärde vi känna två sköna killar också.

Lördag: vi sov till 3, seriöst. vaknade vid två men somna om sen, så himla trötta. och precis när vi hade vaknat kommer jakob & markus och ringer på hahah så vi drog ut med de, chilla hemma hos de osv. sen fort bussen hem till myy place, sen kom gustav & andré dit eller ja hit kanske man säger, så var vi här en stund innan vi drog hem till henke. LAN, ooohja.. hahah bus. skulle på en hemmafest i kungsan men den vart inställd och väsby pallade vi inte ,så det blev helenelund istället. 



Grattis på farsdag finaste daddy ♥

.

DÖD

Jag är död. hejdå, haha nej skoja, men lite smått död kan man ju säga. jaja

DRÖMKROPPEN / nästa:




D 3 3 P M 0 D 3, yeah

Deppmode is back on track. Jag hatar det här asså. Ska alltid få det. Jag hatar den här känslan, allt är upp&ner känns det som. Gamla depp låtarna är tillbaka, samma gamla visor, gamla minnena, gamla korten, gamla känslorna, allt kommer tillbaks! Jag avskyr det.

Nu satan kör vi!

Nu har jag bestämt mig på riktigt asså, haha. Nu har jag verkligen det. Jag ska köra stenhårt nu. Börjar på gym nästa vecka & kommer förmodligen starta med handbollen efter jul. Och thaiboxning kommer jag testa också. Ojojoj, och ska lugnt äta nyttigare. Shit, det måste jag börja med om det ska hända något med min tomtemage!

Helgen:

Fredag - Ska vara med underbara luven som alltid får mig på världens bästa humör. Vi har planerat massor, så vi kommer lämna Sollentuna ett tag också, skönt som tusan. Vi slaggar i Huddinge den dagen iaf.
Lördag - Färga Emmas hår på dagen, sen träffa Erik & sen träffa Fanny och slaggar hos henne. Vi ska äta pizza på vårat pizza stammis ställe. Sen träffa massor! Chill chill.
Söndag - Shoppa lite granna, med Fanny förmodligen, eller någon annan? Sen träffa några. Hem & förberedda mig för måndagen som jag gör varje söndag.

Onsdag kväll

Hej på er, har inte bloggat idag, plus för att jag inte haft tid & inte pallat. Aja, är iaf hemma hos mig nu. Lovisa & Andre har varit hos mig & så. Har massa tankar som jag bara vill ska släppa. Orkar inte göra något annat nu än att stänga in mig. Haha, ärligt asså. Just nu är den tiden jag inte vill finnas. Vill flytta till norge, typ. Jaja, bort med mitt deppmode måste bli på bättre humör. Om det ens går? Jaja, sluta nu Nora.

Nora Hedin - price tag


(y)


THE WAVE PÅ FREDAG


Med den här sötnosen, vi ska på the wave! Fett najs huh? Träffas vi där? Jag sitter här med Gustav i skype, han är as cool! Imorgon har jag konsert & jag kommer dö, massa kompisar till mig ska kolla på min konsert, fan asså. Orkar inte. Haha, jaja. Får göra mitt bästa. Ska som sagt sjunga solo

NOW IT'S MONDAY

Läxorna - So, No, Svenska & Musik

Träna - Springa & övningar
Träffa Elin - Ska träffa älsklingen sen, vi har en del att snacka om


Dag 5 - Foto på en plats du varit på

LONDON

LONDON BITCH' Torsdag - Söndag

Torsdags - Kom dit rätt sent för vi tåg typ tunnelbana och grejer det är det värsta jag gjort i mitt liv.. Men aja vi kom fram till hotellet "cavendish" och vi drog in våra grejer till våra rum. Delade rum med Alexander & Cribbe! Alexander & co kom efter oss för dom tog ett annat flyg. Sen var vi på en pub då 35origa gubbar raggade på mig. Lite halvt obehagligt Sen drog vi & käkade på en chinesisk resturang sen hände inte mycket mera!


Fredags - Vaknade klockan kvart i åtta helt panik slagen för att brandlarmet gick, men det falskt alarm men fan vad jag var rädd. Helt galet! Vi käkade frulle och sen fixade vi oss och drog madame tausso eller hur det stavas, sen till bigben sen london eye sen shopppade vi sen åkte vi dem underbara bussarna! på kvällen såg vi en musikal, gud de var så sjukt imponerande hur duktiga dem är, vi såg musikalen "We will rock you" sen åt vi på en italiensk resturang, tog en Margerita, yummi!
Lördag - Blev väckta runt nio och vi var och shoppade i åtta timmar ungefär! Jag åkte cykeltaxi det var sjukt jävla kul asså! Vi höll oss runt oxford street och sådära. Visar allt jag köpt i ett annat inlägg.. Men det var galet hur coolt det är i london, fikade på starbucks också. Sen åt vi på en thailändsk resturang, där mina föräldrar tvingade mig till att sjunga? Haha? Jaja, sen fikade vi på italienska resturangen och sen drog vi "ungdomar" hem & bara chillade.
JAAA, JAG ÄR LITEN.. IAF BREDVID DEM TVÅ!
Söndag - Alexanders B'day. Så vi väckte han med tårta & jucie på sängen. Han fick strumpor av oss från Urban Outfiter's, galet snygga! Glad blev han iaf & det var det viktigaste. Efter det fixade vi oss, packade & checkade ut! Tog en brittisk taxi till paddington station & tog snabbtåget därifrån till flygplatsen. Kollade på tax free, men hittade ingenting direkt. Satte oss på flyget och mellan landade i norge. Sen kom vi till arlanda runt sju? Kom hem hit & käkade och så. Jag vill tillbax till london, helt klart.
trötta (ahhah) ↑

LONDON 2011

Jag har haft det grymt underbart kan man säga, kommer längsta inlägget här snart! Jag är helt sold på london, ska flytta dit. That's it!

Dag 4 - En dålig vana du har

OSÄKERHET & LÄTT IRRIERAD

Lätt irriterad - Blir sjukt lätt irriterad på folk! Men bara på tjejer, för hatar allt skitsnack, allt utseendesnack, killsnack & blablabla. Ni fattar vad jag menar, helt ärligt usch vad jag blir lätt irriterad och som sagt verkligen bara på tjejer, har mycket lättare att komma överrens men killar än tjejer asså. Sjuukt! Osäkerhet - Jag är skit osäker hela tiden, gör jag rätt? Gör jag fel? Borde jag göra det här? Vad händer om jag gör det här?





I'm lost without you


Live from london


Dag 3 - Fem bilder som gör dig glad


MASSOR MED TIDINSTÄLLDA INLÄGG

Okej, massa tidinställda inlägg nu som ni kanske märker? Men vill inte att bloggen ska stå i öde! Jag har det säkert jävligt kul & shoppar och hittar på massa busiga saker! Jag har aldrig varit i london förut ju, säkert helt sinnessjukt fint, vad jag har hört iaf så är det grymt, så hoppas jag kommer ha det så grymt som alla andra haft här!

UTELISTAN

- Rökning, förlåt till alla er som röker, men jag tycker det är så sjukt äckligt! Extremt många av mina kompisar röker och dom vet inte vad det är dom förlorar på. Det är nog det onödigaste man kan göra, helt ärligt!

- Låg batterinivå, I hate it. Även fast det är mitt fel så är det skit jobbigt om mobil typ laddat ur och om man är skit sen hem, då kan man ju inte ringa eller någonting, sen är man beredd på värsta utskällningen när man kommer hem för att dom inte fått tag på en på typ tre timmar?

- Att vara 97a, Åhh jag hatar det! Jag vill vara mycket äldre, eller mycket och mycket? Men typ 96a eller 95a, hatar att vara 97a, man känner sig så liten. Och just att gå i åtta också. Det är nog det äckligaste jag vart med om i hela mitt liv, haha att gå i åttan allså. Mådde så bra på sommarlovet, nu är allt upp&ner?

- Livet ibland, orkar inte med det just nu asså, vill bara trycka på paus ett tag. Eller spola fram & se hur denna saga kommer att sluta (tänker på en speciell sak..) Om det inte skulle sluta bra, skulle jag bara spola fram allting och radera allting annat.

Dag 2 - Meningen bakom ditt bloggnamn

bynsh.blogg.se

Ja meningen bakom mitt bloggnamn! Jag älskar ju som alla vet Eric Saade!
Och därför skrev jag alltid förut "Nora Saade Hedin"
Och sen förkortade jag det & skrev på mappar i skolan osv "nsh"
Sen ville jag ha en ny blogg & nsh.blogg.se var för kort & stylebynsh.blogg.se var för fult! Så då blev det bynsh.blogg.se, alla tror att "bynsh" är ett ord. Men neppnepp det är alltså BYnsh.blogg.se

Mobil blogg - på O'Learys

Sitter och käkar på O'Learys med familjen nu på flygplatsen. Eller vi väntar på mat! Älskar blogg.se appen! Underbar. Jag flyger om någon timme. Vi kommer till London vid typ fem alltså sex i Sverige, så det är bara en timmes skillnad! Haha så set är inte så långt, men är fett trött haha bara så ni vet. Kommer ha de skit roligt iaf, shoppa massor! Ska visa bild på allt när jag kommer hem! Men nu kommer min mat , puss!


DRAR NU, hejdå babes!


Nästa: London

Japp, nu har jag packat allting som ska med & nu drar jag iväg till London med kompisar & familj! Ska bli grymt tror jag, men är aldrig taggad inför flygresan ju. Men jaja, ska se om jag har tillgång till internet där, men tror tyvärr inte det. Men har skrivit tusen tidinställda inlägg så ni har något att läsa, så sluta inte att besöka ;*
SKRIVER SNART IGEN

Dag 1 - 10 fakta om dig själv och 1 nytaget foto på dig själv

-
♥ Jag heter Nora Isabelle Hedin
♥ Jag bor i huddinge & sollentuna
♥ Jag lägger ner mycket tid på bloggen
♥ Mina föräldrar skilde sig när jag var tre
♥ Jag har lättare att bli vän med killar än tjejer
♥ Jag blir inte lätt brun
♥ På somrarna bor jag en stor del på smögen
♥ Snyggaste kändiskillarna enligt mig - Zac Efron, Eric Saade & Tony Weseth
♥ Jag är lite för snäll mot vissa av mina kompisar, inte bra
♥ Jag är bäst på att komma försent hem

Trettio dagar

Dag 1 - 10 fakta om dig själv ( behöver inte vara intressanta) och 8 nytagna foton på dig själv
Dag 2 - Meningen bakom ditt bloggnamn
Dag 3 - Fem bilder som gör dig glad
Dag 4 - En dålig vana du har
Dag 5 - Några foton på en plats du varit på
Dag 6 - Din favoritidol och varför
Dag 7 - Vad du minst gillar med din favoritidol och vad du mest gillar med din favoritidol
Dag 8 - Något du inte skulle klara dig utan
Dag 9 - 5 saker du skulle ta med dig till en öde ö
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, uppspelt och arg
Dag 11 - Något du älskar med dig själv och något du hatar med dig själv (personlighet)
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - En bild på ditt rum
Dag 14 - Bilder på dina favoritprogram
Dag 15 - Lista de första 10 låtarna på din mobil
Dag 16 - Tre foton på dig själv när du var liten
Dag 17 - Vem skulle du vilja byta liv med för en dag och varför?
Dag 18 - Planer/drömmar/mål du har
Dag 19 - Smeknamn du har och varför
Dag 20 - Vem vill du dela ditt liv med eller ser en framtid med?
Dag 21 - Ett foto på något som gör dig lycklig
Dag 22 - Vad gör dig unik och annorlunda än alla andra?
Dag 23 - Vad har du sug efter?
Dag 24 - Ett brev till dina föräldrar
Dag 25 - Vad finns i din väska?
Dag 26 - Din favorittid på året?
Dag 27 - Varför gör du den här 30-dagarsutmaningen?
Dag 28 - Ett foto på dig från när du var liten och ett från nu. Hur har du förändrats?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad?
Dag 30 - Din favoritlåt?

JUST NU: ELIN ♥

-

Svar på ett tal



"vart har du köpt halsduken? jättesnygg!"

Svar: Tack du! Har köpt den på Åhlèns, bara 99 kronor!

Videoinlägg, HÖJ VOLYMEN MAN HÖR MIG INTE


FUCK HELVETE

Vecka 1Vecka 2Vecka 3Vecka 4



PLANER & MÅSTE GÖRAS


Packa - Ska ju som sagt till London imorgon!
-
Städa rummet - Ja för det ser ut som.. Ja ni vill inte ens veta
-
Fixa mig - Måste vara snabb med att fixa mig!
-
Måste fixa det här innan jag gör någonting annat, blä, men aja. Det funkar säkert! Ska tagga & träffa Fanny & sen träffa Henjke & några flera säkert! Så måste börja fixa allting nu, men packa? Det gör jag på tio minuter. Samma med rummet. Jaja, ni får ha det så bra helt enkelt. Ska fixa allting nu, men slänger nog in ett inlägg innan jag drar, kramen

NU BÄR DET AV MOT HENKE

♥ Linne - H&m ♥ Skjorta - Armani ♥ Halsduk - Åhlens ♥ Byxor - Vero Moda
Ser ut som en stel ankunge! Jaja, nu ska jag dra mig mot henke, ska bara packa eftersom jag ska till daddy efter! Känner mig som en sjuksköterska idag. Haha, ärligt asså, jaja!

Tjejer blir kära i vad dom hör, killar blir kära i vad dom ser, därför använder tjejer smink & killar ljuger


Bara för att jag älskar dig min vän


Kommentera mer!


1 NOVEMBER



Vaknade nyss, hade as mysigt igår asså. Men skräckfilmerna sög, haha helt ärligt!
Ingen pallade slagga där så drog hem rätt tidigt ändå. Fanny va inte med så det var bara jag Henke, Jakob & Andrè. Men det var sjukt najs, roliga pojkar asså, haha sjukt.. Sen somnade jag lite random mitt i filmerna ? Hahah, trött tjej? Men är lika trött idag, W O N D E R F U L L ♥

RSS 2.0