Oct. 26, 2012


Klll


frrf


J


Gjvfgb


HTTP://HEDINS.BLOGG.SE

http://hedins.blogg.se 
 
NU HAR VI BYYTT

Ggrw


hej bror


Oct. 13, 2012


Oct. 11, 2012


BABES.

FRÅN OCH MED IKVÄLL ELLER IMORGON KVÄLL - BLOGG MED FANNY. jag vet att vissa är besvikna och vissa hoppar utav glädje. Puss

SKOLDATOR !!!

NU BLIR DETR ÖVER DRIVET MYCKET UPPDATERING OCH MYCKET BÄTTRE

STARTA MIN BLOGG MED FANNY IGEN?

DET INNEBÄR: fler inlägg, covers, veckans utmaningar, tävlingar, bloppisar, fler väl skrivna inlägg, bättre bilder, photoshop osv osv..
 
ska vi öppna http://hedins.blogg.se igen ?

HAFT FULLT UPP!

Har jobbat, pluggat, tränat, pluggat, pluggar & sett på tv'n. Woho love my life. Nu har jag sån äcklig mensverk att inte ens kan resa på mig, är fast i min säng..


VÄRLDENS BÄSTA MAMMA.

Fick en present av mami, för att jag har vart barnvakt åt min syster så mycket på sistone! Åhhh, behövde verkligen en ny parfym och jag älskar den här lukten! Thaaaaank you


DAGEN SOM VAR - fredag.

Mötte upp Linnea, Hanna, Matilda, Petra, Jessica, Frida, Leslie, Sofia, Ebba och Vendela. Vi åt middag på Jensens. Efter det åkte vi till kärrdal och mötte upp Lovisa och åkte till en "fest" vi drog därifrån efter en timme, så rolig var den. Då drog vi vidare till Jakob där Axel, Harald, Jakob, Niklas & Andrea var. Vi kom typ dit runt elva eller något. Sen drog vi ungefär en och en halv timme efter eller något! Och fick typ springa som fan till bussen. Var så jävla kallt!!! Här är två bilder från middagen:


HEJ HELG !

Nu är jag glad för nu är det helg! Ikväll ska jag vara med massa underbara tjejer. Äta på resturang och sen hitta på något jävligt awesome efter. Taggaaaad. Packar ner lite grejer som alltid behövs i väskan just nu. Måste snart iväg, så vi hörs när jag kommer hem ikväll, förhoppningsvis med lite bilder. Muuuucho love.


hi october

 

DU FÅR MIG ATT MÅ BRA


ÄLSKAR DERAS SHORTOS

 

FRÅGOR&SVAR

 
Vilken klass går du i? Jag går i nian, sista året i grundskolan.
 
Vad är det som gör dig så speciell? Haha, ingen aning vad du menar med det..
 
Har du någon pojkvän? Nej, det har jag inte :)
 
Favoritbloggare? Har ingen självklar favorit.. Men antaglingen Molly Rustas. Hon är så sjukt inspirerande.
 
Närmaste vänner? Fanny, Elin, Linnea, Lovisa, Leslie, Frida, Clara, Gabbe, Ellen, Henke, Alexander, Emma, Filip, Harald, Axel, Julius, Jennifer, Ida, Marlen. Dom jag vänder mig till när det är någonting.
 
 

MITT DRÖM RUM

vill ha mitt rum exakt såhär.


SKANSEN

Varit på Skansen hela dagen med klassen. Haha, det var faktiskt väldigt kul. Jätte många andra skolor var där, alltså folk jag kände så det var kul ändå. Efter Skansen åkte jag och Elin till stan och fönster shoppade lite. Alltid kul. Köpte också en smoothie, höjd punkten på dagen asså. Juste vi såg dom i X FACTOR på centralen haha tyckte det var jätte roligt, fick se min Oskar hihi.
ANGÅENDE JACKAN!

"vart kan man köpa jackan och hur mycket kostar den?"

Svar: ni hittar den på vero moda eller bubbleroom. Den är faktiskt billig! Endast 459 :- för den snygga jackan!!! Love it.


PLANER

• träna
• hämta paket ifrån ica
• kolla på x factor
• plugga

(väldigt tråkigt inlägg.. but life goes on)


Köpa eller inte?


Jag&min duva.

(Skolprojekt)


ALLDELES FÖR LÄNGESEN

Obehagligt längesen nu. Längtar tills vi ses!!


TIPSAR

Tipsar verkligen starkt om den här! Hur töntig reklam som helst enligt mig men ändå lyckades reklamen fånga min uppmärksamhet till att köpa den. Måste säga att den är otroligt bra. Jag har aldrig tidigare haft problem med min hud och har fortfarande inte det.. men märkte faktiskt att nu på hösten, hur finnar och andra mysiga saker (haha) kom fram, direkt efter att solen försvann.. Så jag köpte den för att ta hand om min hud lite mer och fräscha upp mig lite. Jag har aldrig använt finn medel eller rengöringsprodukter i över huvud taget förut. Inte ens smink borttagning. Använde mig utav tvål. Iaf tillbaks till ämnet ;) Den är skit bra och man ser resultat dagen efter redan. Den luktar också stört gott. Kööööp.


1 OKTOBER

Nu är det höst på riktigt.
Förlåt att jag inte har uppdaterat i helgen! Har iaf haft en lyckad helg. Puss


RSS 2.0