NU TACK JA TACK

hair gets lighter, skin gets darker, water gets warmer, drinks get colder, music gets louder, nights get longer, life gets better.
 
 
 

HALLÅÅÅÅÅ BLOGGEN

Hade nationella i svenska igår, A. Jag är faktiskt bra. Nu är det torsdag och jag är faktiskt ledig imorgon. Otroligt skönt. Idag har jag på mig ett par uggs, en raplh lauren jacka, ett par dr demin jeans, en ny tröja från bikbok som jag köpte igår och som jag älskar och så har jag en sido fläta. Eftersom att jag vaknade upp lite piggare än vanligt satsade jag lite mer på sminkningen idag också. Haha, jag har varit så duktig och tränat hela veckan också, framsteg noris, framsteg. Ikväll ska jag kolla på öppna hus i Täby med Elin och sen SOVA. Morgondagensplaneringar är oklara hittils. Hela helgen är oklar. Inte kul, inte kul. (björn gustavssons röst)
 
 
 

ELIN


HAHHAHAHA

 

LITE OM MIG

1.Vad heter du? Nora Isabelle Hedin
2. Hur gammal är du? 15
3. Vart bor du? Stockholm
4. Hårfärg? Blond, brun
5. Ögonfärg? Grön, brun, blå
6. Hur lång är du? 1,68
7. Kär? Nej 
8. Singel eller upptagen? Singel
 

10. När och vem kysste du senast? En månad sen kanske, privat. 
11. Har du hånglat med någon av samma kön? Ja, sanning eller konka 
13. Hur långt är ditt längsta förhållande? 8 månader 
14. Dumpat någon? Asså, lite driv hit och dit men aa
15. Blivit dumpad? Asså inte direkt dumpad, ett gemensamt beslut.
16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Helt olika 
17. Vad har du för mobil? Iphone 4s
18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Shoppa, resa, sprara 
19. Favoritland? Turkiet, helt klart 
20. Favoritfärg? Lila 
21. Film? Alltid haft twilight som favoriter 
22. Bok? Hatar alla böcker
23. Killar eller tjejer? Beror på hur man ser det
24. Vad gillar du mest med dig själv? Jag har jätte bra hy och att jag är social
25. Vad gillar du minst med dig själv? Mina ben
26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan - Min familj, vänner
27. En person du älskar - Massor
28. En person du hatar - Har svårt för att hata folk
29. Ut och festa eller myskväll? Varierar, men oftast "ut och festa"
30. Saknar du någon just nu? Ja
 

31. Vad är det bästa som hänt dig? Jag har ingen aning, mycket bra har hänt mig
32. Beroende av något? Är sällskapsberoende 
33. Ditt livs största misstag? Går inte in på detalj
34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Jag har ingen aning. 
35. Har du några tatueringar? Nepp
36. Piercingar? - Öronen 
37. Vem är mest lik dig? Med personligheten och humor och så, Fanny Hedin
38. Har du någon förebild? Molly Rustas
39. Vad ska du göra idag? Plugga och dricka te 
40. Vad är det värsta du vet? Mörker
41. Vad är det bästa du vet? När jag vet att mina kompisar mår bra
42. Vad åt du senast? Middag
43. Vad vill du ha just nu? Macbook air, iphone 5 och kläder
44. Vad köpte du senast? Shoppa idag, så, jeans, mascara, tröja, trosor, naked juice bar och rakhyvel 
45. Vem är din favorit kändis? Eric Saade, lätt
47. Tränar du? Gym bror 
48. När går du och lägger dig? Alldeles för sent
49. Vad är klockan nu? 20.17
50. Är du nöjd med ditt liv? Jarå

SKOLA, TRÖTT, MÅNDAG, TAGG

 
Godmorgon broes. Här sitter jag och filosoferar lite. Nej, men är helt ärligt på bra humör och taggad på.. jag vet inte riktigt vad. Jätte skoj med spanska såhär på morgonkvisten. Ska shoppa efter skolan,hejhåååå
 

SKOLA, TRÖTT, MÅNDAG, TAGG

 
Godmorgon broes. Här sitter jag och filosoferar lite. Nej, men är helt ärligt på bra humör och taggad på.. jag vet inte riktigt vad. Jätte skoj med spanska såhär på morgonkvisten. Ska shoppa efter skolan,hejhåååå
 

längtan tillbaka


PÅ BÄTTRE HUMÖR

Haha, vet inte vart min lilla depp stund kom ifrån, men hur som helst så är den över! Haha, nu är det bara jag min låssas pappa och syster hemma. Vi ska göra mackor och te nu, höjdpunkten en sån här dag. Jag ska gå ut på en promenad sen, bara för att det är sjukt jävla skönt haha (nu sitter alla min närmaste vänner och läser det här och tänker "hon kommer aldrig att gå ut på någon jävla promenad") . Jag hade iaf en otroligt jävla bra kväll igår och jag älskar dom personerna som var där ikväll. Underbara människor. 
 
Har inga speciellt fina bilder alls från igår så det blir... ingen bild alls.
 
 

just like a black and white movie


VILL BARA SOVA

SÖNDAG. skola imorgon. Är allmänt deppig idag. Igår sov jag hos Frida och vi hade as kul på kvällen. Direkt när jag kom hem blev jag as deppig. Har ingen anledning. Jag har världens bästa familj och världens mest underbaraste vänner. Borde inte vara deppig. Men det är jag. Så depp musik och massa deppfilmer står på planerna ikväll. 
 
GRATTIS FANNY PÅ 16ÅRSDAGEN. I LOVE YOU.
 

ÖPPET HUS - RUDBECK

Nu har jag vart på öppet hus på Rudbeck. Det verkar as bra. Tänker börja där tror jag. Men det finns så många andra ställen jag också vill börja på. Det här med gymnasium är extremt svårt. Igår var jag med Elin och vi var i Täby. Var as kul! Sen åkte vi hem och det tog två och en halv timma. Herregud. Sen sov vi och nu har vi kollat på öppet hus, spännande haha..
 
outfit haha, gay.


Notis


FÖR ER SOM MISSAT OCH ALLA ANDRA

 
 
KOLLA GÄRNA MIN COVER! har över 3000 visningar nu på två veckor, men vill självklart ha mer så kolla gärna och kommentera gärna vad ni tycker :D

Amen är det fredag eller?

 
Godlunch i skolan idag, då blir man ju på toppen humör och äter alldeles för mycket så att man nu vill rulla fram. Sitter nu på franska lektion när jag egentligen har spanska, lol. Så vi behöver inte göra något. En deprimerad händelse för idag: Elins dator har försuvnnit. Har letat runt hela jävla skolan, så om det är någon smk'are i farten hittar en dator där det står 'Elin Ejderskog' på, så kan ju den vara otroligt gulligt att ge den till mig eller Elin. Nu är hon ledsen och gråter. Nyss haft so prov och engelska prov, gick bra. Min träslöjd är inställd också, ledsen för det också. Tränade igår en timme också, blev helt slut körd. Fredag full fart frammåt.
 
 

MITT 2012

Eftersom att jag till och med själv inte vet vad jag har gjort i år, hur jag utvecklats osv så ska jag skriva om mitt 2012. Lite efter men aa. 
 
Januari:
Var riktigt gay den här tiden. Helt sjukt. Allt det där med fester och sånt var nästan helt nytt för mig, Lovisa och jag umgås otroligt mycket då. Vi var hur stolta som helst för att vi var på fester och sånt vi försökte inte att skryta om det men försökte alltid få med det i varje prat osv. Sånt var nytt och jag tyckte att jag var hur ball som helst "fekke all tha night liksom ba" lite åt det hållet för att vara ärlig. Denna månaden var jag också allmänt deprimerad, minns inte varför dock. Umgicks till mesta del med Lovisa, Andre, Gustav, Henke och Gabbe
 
 
Februari:
Måste säga att jag fortfarande var gay och väldigt äcklig, jag visste inte riktigt hur man betedde sig och fick väldigt många rykten. Inte världens bästa heller. Jag åkte till Trysil den här månaden och var lika mycket med Lovisa som innan, jag tyckte fortarande att jag var as ball. Satte välidgt gärna ut mig själv för risker dock.
 
 
Mars: Jag umgicks mer och mer med Fanny under denna period. Jobbade en del och "som vanligt" dårå trodde jag var cool som gick på fester med äldre. Lärde också känna massa nya människor och en del av dom fick mig faktiskt att inse att man inte ska lite på NÅGON. Blir chockad när jag tänker tillbaks på det. Var riktigt ful och självfortroendet var på topp och trodde att jag ägde hela världen.
 
 
April:
Här umgicks jag jätte mycket med gamla vänner och lärde känna otroligt många nya. Det var påsklov här och spenderade mitt påsklov på Smögen och hade hur kul som helst, men lite fester och lärde känna massor med nya människor, vilket fick mig att tagga till sommaren otroligt mycket mer, eftersom att jag är där på somrarna. 
 
 
Maj: 
Här gjorde jag ett av dom största misstagen i hela mitt liv, vi ska inte gå in i detalj. Jag var i Turkiet med min underbara och helt störda släkt på pappas sida. Och fick tillbaks kontakten med Elin Ejderskog, höjdpunkten. Då vann jag också en musik tävling med min klass och jag blev mer och mer taggad inför sommaren.
 
 
Juni:
Äntligen sommarlov! Inga bra betyg gick jag ut med, men underbart glad var jag. Startade mitt sommarlov helt perfekt med mina bästa tjejer. Helt juni månad bestod utav att träffa kompisar och partaj'n. Jag var på Smögen några dagar också och överraskade alla mina fina vänner om att jag kom dit, hihi jätte kul. Sista dagen i Juni åkte jag iväg på konfirmations läger.
 
 
Juli: 
Sommarlovet fortsatte och jag var dom två första veckorna i Juli på konfirmationsläger, kommer aldrig någonsin att glömma dom två veckorna. Helt underbara. När jag kom hem åkte jag med familjen till sandhamn och någon dag efter ner till underbara Smögen igen.
 
 
Augusti: 
Kände hur sommaren började närma sig sitt slut, så tog vara på tiden ännu bättre än innan. På Smögen levde vi livet. Tränade som galningar, solade med hög musik, badade,  var på massa konstiga fester, lärde känna hur många som helst. Levde livet och ville aldrig ifrån Smögen. I mitten av Augusti åkte vi hem igen och då var det dags att utnyttja sista veckan av sommarlovet och träffade MASSA av mina vänner och sen var det nians skolstart. Jag komfirmerade mig också i Augusti.
 
 
September:
Nu var skolan igång igen. Då var också tränadet igång igen. Jag började skolan starten med en grym motivation till skolarbetet och tog läxor på stort allvar. Det håller jag faktiskt fortfarande kvar vid. Under dessa helger träffade jag en hel del vänner och var på några fester. Lärde också känna en kille som betydde en hel del för mig under denna period också.
 
 
Oktober:
Inne i hösten, vilket jag var riktigt glad över kan jag minnas. Här startade vi hedins bloggen med ett språng och hade runt 400 unika per dag, men det sket sig ju haha.. Jag var jätte taggad inför träningen och sprang mycket ute och det var jätte härligt. Som vanligt på helger så umgicks jag med massa vänner och lärde känna en del nya och var på lite fester och sånt. 
 
 
November:
Startade mitt november med att åka till Amsterdam på höstlovet. En riktig upplevelse för att vara ärlig. Kom hem och det var rusk och började bli riktigt kallt. Men den här tiden hade jag galet kul på helgerna och jobba en del på Qben.
 
 
December:
Nu var vi ändå inne i December månad. Gud vad jag har förändrats sen Januari, inte bara på utseende mässigt utan insidan och personligheten också. Har lärt mig förtstå andra på ett helt annat sätt. Här var livet på topp hade otroligt bra helger, fyllde år, julafton, jullov, nyår. Hade så extremt kul! Nyår var perfekt start på det här året. 
 
 
Sammanfattning av mitt år: Jag har verkligen inte fått med allt och det här är verkligen inte hela mitt år. INGET är detaljerat, så nej jag har inte så tråkigt liv som det låter. Jag är stolt över mig själv hur mycket jag utvecklats på ett år och jag har utvecklats till något otroligt mycket bättre än vad jag var. Har lärt mig att tänka på mig själv mer än BARA andra. Jag märker också att mitt liv har vart upp och ner genom det här året och det är jag fullt medveten om själv. Men sommaren och hösten har faktsikt varit helt underbart och jag har lärt mig så mycket ifrån vintern och våren 2012. 
 
JANUARI 2012 VS 2013

Januari 2012:
 
Januari 2013:
 
 

TRÄNAT

Hej hallå goddag och sist men inte minst godkväll. Nu har man tränat och nu är det dags för en hel massa plugg som sitter framför än. Idag tränade jag en timme på gymmet. Underbart. Blir så glad av att träna, ord kan inte ens beskriva. Imorgon är det fredag. Härligt med lite helg och dessutom sömn. Har vart så otroligt trött hela veckan och trodde aldrig att den skulle ta slut. 
 
TRE ÅRS GAMMAL BILD, haha gud vad söta 
 
 

VECKAN SOM VARIT, IDAG

VECKAN SOM VARIT:
 
Måndags - Helt jävla vanlig tråkig skoldag, inga glada miner, inga förändringar, utan en helt vanlig skoldag. Efter skolan var det åka hem med en överdrivet full buss, sen sätta sig hemma och plugga. Ingen händelserikdag alls, utan bara otroligt tråkig. 
 
Tisdag - Lite bättre dagen, egentligen inte av någon alls anledning, men vaknade upp och var piggare än vanligt. Sminkade mig lite längre, vilket gjorde att jag inte fick frukost i mig. Men life goes on. Efter skolan drog jag till centrum med Elin, vi gjorde egentligen ingeting alls där. Inget vettigt iaf. Sen åkte vi hem och pluggade sen sov hon hos mig. 
 
Onsdag - Denna dag var ju lite mer underbar än alla andra, halv stuidedag, vilket betyder lång sovmorgon, god frukost och kort skoldag i skolan förövrigt. Väldigt bra dag kan man tycka och det var det. På kvällen fick jag äntligen träna med Jennifer, eftersom det inte fanns tid för det på tisdagen eller måndagen, så 2 timmar fick det bli. Så jävla underbart. 
 
IDAG:
 
Torsdag - Här sitter jag nu och bara vill ha helg. Jag är trött, ful och vill sova. Inte alls taggad för att sitta vid skolbänken i ungefär en timme till, för nu vill jag endast hem. När jag kommer hem väntar träningspass, barnvakt och massor med plugg.
  

BLOGGAR HÄR ETT TAG

Min blogglust är tillbaks och eftersom att min och Fannys blogg fixas/renoveras så blir det egen ett tag. Jag vill mest ha det för att jag älskar att blogga om mitt liv. Så nu kommer det bli vad jag gör och det är det enda det kommer handla om ett litet tag. Den kommer varken vara bra eller dålig. Så det blir väl till mesta del bara om mig själv ett tag, men det är väl bra. Öppen kanske två veckor eller nått! 
 

bilder


RSS 2.0