UTELISTAN

- Rökning, förlåt till alla er som röker, men jag tycker det är så sjukt äckligt! Extremt många av mina kompisar röker och dom vet inte vad det är dom förlorar på. Det är nog det onödigaste man kan göra, helt ärligt!

- Låg batterinivå, I hate it. Även fast det är mitt fel så är det skit jobbigt om mobil typ laddat ur och om man är skit sen hem, då kan man ju inte ringa eller någonting, sen är man beredd på värsta utskällningen när man kommer hem för att dom inte fått tag på en på typ tre timmar?

- Att vara 97a, Åhh jag hatar det! Jag vill vara mycket äldre, eller mycket och mycket? Men typ 96a eller 95a, hatar att vara 97a, man känner sig så liten. Och just att gå i åtta också. Det är nog det äckligaste jag vart med om i hela mitt liv, haha att gå i åttan allså. Mådde så bra på sommarlovet, nu är allt upp&ner?

- Livet ibland, orkar inte med det just nu asså, vill bara trycka på paus ett tag. Eller spola fram & se hur denna saga kommer att sluta (tänker på en speciell sak..) Om det inte skulle sluta bra, skulle jag bara spola fram allting och radera allting annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0