MITT 2012

Eftersom att jag till och med själv inte vet vad jag har gjort i år, hur jag utvecklats osv så ska jag skriva om mitt 2012. Lite efter men aa. 
 
Januari:
Var riktigt gay den här tiden. Helt sjukt. Allt det där med fester och sånt var nästan helt nytt för mig, Lovisa och jag umgås otroligt mycket då. Vi var hur stolta som helst för att vi var på fester och sånt vi försökte inte att skryta om det men försökte alltid få med det i varje prat osv. Sånt var nytt och jag tyckte att jag var hur ball som helst "fekke all tha night liksom ba" lite åt det hållet för att vara ärlig. Denna månaden var jag också allmänt deprimerad, minns inte varför dock. Umgicks till mesta del med Lovisa, Andre, Gustav, Henke och Gabbe
 
 
Februari:
Måste säga att jag fortfarande var gay och väldigt äcklig, jag visste inte riktigt hur man betedde sig och fick väldigt många rykten. Inte världens bästa heller. Jag åkte till Trysil den här månaden och var lika mycket med Lovisa som innan, jag tyckte fortarande att jag var as ball. Satte välidgt gärna ut mig själv för risker dock.
 
 
Mars: Jag umgicks mer och mer med Fanny under denna period. Jobbade en del och "som vanligt" dårå trodde jag var cool som gick på fester med äldre. Lärde också känna massa nya människor och en del av dom fick mig faktiskt att inse att man inte ska lite på NÅGON. Blir chockad när jag tänker tillbaks på det. Var riktigt ful och självfortroendet var på topp och trodde att jag ägde hela världen.
 
 
April:
Här umgicks jag jätte mycket med gamla vänner och lärde känna otroligt många nya. Det var påsklov här och spenderade mitt påsklov på Smögen och hade hur kul som helst, men lite fester och lärde känna massor med nya människor, vilket fick mig att tagga till sommaren otroligt mycket mer, eftersom att jag är där på somrarna. 
 
 
Maj: 
Här gjorde jag ett av dom största misstagen i hela mitt liv, vi ska inte gå in i detalj. Jag var i Turkiet med min underbara och helt störda släkt på pappas sida. Och fick tillbaks kontakten med Elin Ejderskog, höjdpunkten. Då vann jag också en musik tävling med min klass och jag blev mer och mer taggad inför sommaren.
 
 
Juni:
Äntligen sommarlov! Inga bra betyg gick jag ut med, men underbart glad var jag. Startade mitt sommarlov helt perfekt med mina bästa tjejer. Helt juni månad bestod utav att träffa kompisar och partaj'n. Jag var på Smögen några dagar också och överraskade alla mina fina vänner om att jag kom dit, hihi jätte kul. Sista dagen i Juni åkte jag iväg på konfirmations läger.
 
 
Juli: 
Sommarlovet fortsatte och jag var dom två första veckorna i Juli på konfirmationsläger, kommer aldrig någonsin att glömma dom två veckorna. Helt underbara. När jag kom hem åkte jag med familjen till sandhamn och någon dag efter ner till underbara Smögen igen.
 
 
Augusti: 
Kände hur sommaren började närma sig sitt slut, så tog vara på tiden ännu bättre än innan. På Smögen levde vi livet. Tränade som galningar, solade med hög musik, badade,  var på massa konstiga fester, lärde känna hur många som helst. Levde livet och ville aldrig ifrån Smögen. I mitten av Augusti åkte vi hem igen och då var det dags att utnyttja sista veckan av sommarlovet och träffade MASSA av mina vänner och sen var det nians skolstart. Jag komfirmerade mig också i Augusti.
 
 
September:
Nu var skolan igång igen. Då var också tränadet igång igen. Jag började skolan starten med en grym motivation till skolarbetet och tog läxor på stort allvar. Det håller jag faktiskt fortfarande kvar vid. Under dessa helger träffade jag en hel del vänner och var på några fester. Lärde också känna en kille som betydde en hel del för mig under denna period också.
 
 
Oktober:
Inne i hösten, vilket jag var riktigt glad över kan jag minnas. Här startade vi hedins bloggen med ett språng och hade runt 400 unika per dag, men det sket sig ju haha.. Jag var jätte taggad inför träningen och sprang mycket ute och det var jätte härligt. Som vanligt på helger så umgicks jag med massa vänner och lärde känna en del nya och var på lite fester och sånt. 
 
 
November:
Startade mitt november med att åka till Amsterdam på höstlovet. En riktig upplevelse för att vara ärlig. Kom hem och det var rusk och började bli riktigt kallt. Men den här tiden hade jag galet kul på helgerna och jobba en del på Qben.
 
 
December:
Nu var vi ändå inne i December månad. Gud vad jag har förändrats sen Januari, inte bara på utseende mässigt utan insidan och personligheten också. Har lärt mig förtstå andra på ett helt annat sätt. Här var livet på topp hade otroligt bra helger, fyllde år, julafton, jullov, nyår. Hade så extremt kul! Nyår var perfekt start på det här året. 
 
 
Sammanfattning av mitt år: Jag har verkligen inte fått med allt och det här är verkligen inte hela mitt år. INGET är detaljerat, så nej jag har inte så tråkigt liv som det låter. Jag är stolt över mig själv hur mycket jag utvecklats på ett år och jag har utvecklats till något otroligt mycket bättre än vad jag var. Har lärt mig att tänka på mig själv mer än BARA andra. Jag märker också att mitt liv har vart upp och ner genom det här året och det är jag fullt medveten om själv. Men sommaren och hösten har faktsikt varit helt underbart och jag har lärt mig så mycket ifrån vintern och våren 2012. 
 
JANUARI 2012 VS 2013

Januari 2012:
 
Januari 2013:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0