Behöver hehe


NY BLOGG !


NY BLOGG MED FANNY !!!

Ögon blicket ni alla väntat på, om ni vill följa mig så ska ni läsa den bloggen.. Kanske fortsätter uppdatera här också, men tror inte det..
HTTP://HEDINS.BLOGG.SE
HTTP://HEDINS.BLOGG.SE
HTTP://HEDINS.BLOGG.SE
HTTP://HEDINS.BLOGG.SE
HTTP://HEDINS.BLOGG.SE

SLAGG HOS FANNY LARSSON

Tjenare finisar, sitter hemma hos Fanny med Leslie.
Vi kom typ nyss hem & ja vi har vart ute i ösregnet. Nu snackar vi med några randoms på skype. As tråkigt, haha nej skoja, vi har kul & Leslie är lökig som azz. Nu ska jag sluta vara osocial och vara social mot mina vänner.
Hihi men imorgon ska jag shoppa med Fanny & Fanny, haha nirrmode. Sen slaggar FH hos mig imorgon. Nirrmode. Yeah, men nu ska vi ha mer kul. Hejdå bitches.

normas.se

image description
Super söt tjej som jag har snackat lite med på facebook.
Hennes blogg är verkligen läsvärd & grymt beronde framkallade, läser varje dag. hihi, tycker verkligen ni ska klicka på bilden !

Pigg tjej igen.. (y)

Pigg tjej igen så här vid tolvslaget. Imorgon kommer jag hem, det betyder bästa uppdatering & massa roliga inlägg! Så kika in massor med gånger imorgon. Så ja.. Men vad tycker ni om livet egentligen ligger & funderar lite.. Är iaf galet taggad inför alla vinter fester nu & sen inför sommaren såklart. Tror faktiskt att allt kommer bli bra. Ska försöka sova. Godnatt' bitches.


Film mys

Hej finisar!

Var hos Marlen för ett tag sen och vi snacka lite om allt och ingenting och sen kollade vi på film och så. Nirrmode. Fick reda på en super läskig sak förut inom familjer. Dock ingenting jag kan nämna i bloggen. Imorgon åker jag hem och kommer nog hem i bra tid till att dra ut och träna och sen bara chilla. Sen onsdag blir det annat, fixa nytt löshår eftersom att jag tog ut mitt idag & lalalaa..

Kom hem pappa <3


Hmm.. Vad ska jag göra nu tror ni? ;)


As pigg tjej

Gulliga mamma som är jätte trött sitter uppe med lilla mig som inte kan sova. Vart ute med Marlen & Martin och vi tog det mest chill. Shufflat runt lite överallt i trysil också. Nirrmode. Ska sova nu & imorgon blir det slagg hos Marlen & träffa folk. Najs. Sen åker jag hem till underbara Stockholm igen på tisdag. Då blir det ny blogg & grejer.


Överallt vi shufflar runt..


Hej mitt vinterland


Bilder från igår

Hade en grymt kul kvall, haha. Och vaknade klockan två idag, damn girl.

Till min bror & barndomsvän, gott nytt år

HAHA MIN HAND SER MUPPAD UT, men det är till dom iaf..

SVAR"Vad hände med nehl bloggen ? Du bloggade aldrig där och nu ska du starta en ny med Fanny , hur ska du hinna med allt ?
Jag läser nehl bloggen , tycker den är grym men ni uppdaterar aldrig.... Puss"'
Svar: Jag ska ju sluta med den har bloggen, sen starta med en annan & nehl bloggen och det ar så jag har gjort forut. Eftersom jag hade denna blogg & nehl bloggen och allt det funkade super bra. Men just nu har jag inte uppdaterat mycket på nehl bloggen for att jag knappt har haft tid med min egen & på lov har man ju inte det. Hinner knappt uppdatera på den har aven fast jag verkligen forsoker. Kram

2012, ny startRSS 2.0